SCHADD ADVOCATEN

Advocaten

B.J. (Jan) Schadd is sinds 1973 werkzaam als advocaat. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (www.nvsa.nl) en is gespecialiseerd in het straf(proces)recht. Daarnaast heeft hij ruime ervaring op het gebied van o.a. personen- en familierecht, BOPZ-zaken, civiele zaken en treedt hij veelvuldig op als procesadvocaat in civiele procedures.

J.A. (Arnout) Schadd is in 2003 beŽdigd tot advocaat. Hij heeft zeven jaar ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor in Utrecht en Arnhem. Hij is gespecialiseerd in het straf(proces)recht en zijn praktijk richt zich met name daarop.

G.F. (Jori) Schadd studeerde Nederlands recht, specialisatie strafrecht en criminologie, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is in 2010 beŽdigd als advocaat en is sindsdien werkzaam bij Schadd Advocaten. Zijn praktijk richt zich grotendeels op het strafrecht en het bestuursrecht.


last update : 9 maart 2013 ~ this site is best seen with a resolution of 1024 x 768 or higher ~ designed and maintained by : Lx.